Kachel- installatie Nijssen staat garant voor een professionele installatie zodat u een veilige en efficiënte werking van uw kachel heeft. De installatie van ieder type kachel moet voldoen aan specifieke eisen. Wij zorgen voor een verantwoorde installatie van uw kachel.

Werkwijze:
Kachel- installatie Nijssen is een kleinschalig bedrijf en met zijn alles-onder-één- dak concept heeft u altijd één aanspreekpunt van aankoop van uw kachel tot vakkundige installatie! Het eerste contact wordt meestal gedaan via de telefoon, e-mail of het contactformulier. Daarna plannen wij een kijkafspraak in. Tijdens deze afspraak wordt er gekeken naar de wensen van u als klant en de mogelijkheden voor uw kachel en rookkanaal. Bij een gaskachel kunnen wij ook gastoevoer aanleggen.

TV en Haard combineren:
Een haard en een televisie gaan vaak samen. Ze vormen het centrum van de woonkamer. Kachel- installatie Nijssen levert maatwerk om uw haard naast, boven of onder de televisie te laten inbouwen. Met een mooi woord ook wel Cinewall genoemd. Alle afmetingen zijn hierin mogelijk!

Winkelwagen