Een elektrische haard van vandaag de dag is haast niet meer van ├ęcht vuur te onderscheiden. Zo geeft een groot gedeelte van de elektrische haarden niet alleen gezelligheid, maar kan ook voorzien in de warmtebehoefte. Daarnaast zijn elektrische haarden vaak voorzien van realistische houtsets waardoor het vuur echt tot leven komt. Elektrische haarden worden, dankzij de energiebesparende technieken, als een duurzaam alternatief opgeworpen.

De installatie van een elektrische kachel is zeer snel en eenvoudig. Een standaard stopcontact en een geschikte plek zijn alle ingredi├źnten die u nodig hebt voor de aansluiting. Een ander voordeel van de elektrische haard: het geeft geen rommel. U verspilt geen tijd aan schoonmaak als gevolg van as of roet en u hebt geen houtopslag nodig.

Naarmate de sfeerhaarden realistischer worden, stijgt ook hun populariteit. Een elektrische haard is ook zeer geschikt om in een complete wandopstelling met TV te plaatsen aangezien een elektrische haard geen rookgas- afvoerkanaal nodig heeft. Kies uit verschillende elektrische kachels: van landelijk en klassiek tot modern design.

Winkelwagen